News of the World: "Multumim si la revedere"

Duminica, 10 Iulie 2011, ora 13:08
1304 citiri
News of the World: "Multumim si la revedere"

News of the World si-a publicat ultima editie, avand ca titlu de prima pagina "Multumim si la revedere!", dupa ce News International a inchis tabloidul cu o traditie veche de 168 de ani din cauza scandalului privind interceptarile telefonice ilegale.

Intr-un editorial care acopera o pagina intreaga publicatia isi prezinta scuzele: "Pur si simplu ne-am pierdut calea", scrie News of The World, citat de BBC News.

"Am avut mereu si am impus standarde inalte, insa, asa cum abia acum constientizam cu durere, pentru o perioada de cativa ani pana in 2006, cativa oameni care au lucrat pentru noi sau in numele nostru au incalcat cu nerusinare standardele ziarului", mai scrie in editorial.

Intr-un discurs tinut sambata seara in fata celor 200 de angajati, in curtea sediului din Londra, editorul Colin Myler a prezentat cea de-a 8.674-a editie a ziarului si ultima, sustinand ca nu se dorea sa se ajunga aici si niciunul dintre ei nu merita sa ajunga acolo.

Editia a fost prezentata ca un "ultim omagiu" pentru cei 7 milioane si jumatate de cititori si ca un gest de multumire pentru echipa tabloidului.

"Si acum, dupa cum este traditia, ne indreptam spre carciuma", a incheiat acesta.

#news of the world, # tabloid, # scandal, # interceptare, # telefoane, # ultima editie , #Stiri International