New York Times: Trump ar fi putut evita plata taxelor timp de 18 ani

Duminica, 02 Octombrie 2016, ora 20:14
852 citiri
New York Times: Trump ar fi putut evita plata taxelor timp de 18 ani
Foto: Facebook/Donald Trump

Jurnalistii New York Times au publicat duminica un document care demonstreaza ca republicanul Donald Trump a raportat in declaratia sa de avere din 1995 o pierdere de pana la 916 milioane de dolari, iar o deducere fiscala atat de substantiala i-ar fi permis miliardarului conservator sa evite din punct de vedere legal plata taxelor federale pe venit pentru urmatorii 18 ani, adica pana in 2013.

Declaratia de avere a miliardarului din urma cu 21 de ani nu a fost niciodata facuta publica, tocmai pentru ca demonstreaza deducerea fiscala extraordinara de care a profitat prezidentialul republican pentru dezastrul financiar provocat la inceputul anilor '90 prin proasta gestionare a celor trei cazinouri din Atlantic City, precum si de incercarea esuata de a-si deschide o linie aeriana si de achizitionarea intr-un moment prost a complexului Plaza Hotel din Manhattan, potrivit News.ro.

Documentele obtinute de publicatia americana au fost analizate de experti, care au concluzionat ca... citeste mai departe despre "New York Times: Trump ar fi putut evita plata taxelor timp de 18 ani" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Donald Trump neplata taxe, #afaceri Donald Trump , #Stiri International