New York Times: Siria a devenit poligonul in care armata rusa face demonstratii de forta pentru Occident

Joi, 15 Octombrie 2015, ora 22:29
763 citiri
New York Times: Siria a devenit poligonul in care armata rusa face demonstratii de forta pentru Occident
Foto: Vladimir Putin (Владимир Путин)

Armata rusa foloseste Siria ca teren pentru a face o demonstratii de forta militara dincolo de propriile frontiere, in timp ce Occidentul asista la aceasta situatie, comenteaza jurnalistii americani.

"Cele doua saptamani de raiduri aeriene si atacuri cu rachete ruse in Siria au oferit serviciilor secrete occidentale o evaluare mai profunda a transformarii pe care armata rusa a avut-o in timpul presedintelui Vladimir Putin; Moscova face o demonstratie despre capacitatea de a efectua operatiuni in afara frontierelor, prezentand noi tipuri de armament, noi tactici si strategii", subliniaza publicatia americana New York Times.

Rusia a folosit noi tipuri de arme in Siria, inclusiv avionul de vanatoare Suhoi Su-34, numit de NATO Fullback, precum si rachete Kalibr lansate din Marea Caspica, de la o distanta de 1.500 de kilometri.

Fotografia zilei: Rusia bombardeaza in Siria

"Operatiunile ruse reflecta ceea ce oficialii si analistii numesc ...citeste mai departe despre "New York Times: Siria a devenit poligonul in care armata rusa face demonstratii de forta pentru Occident" pe Ziare.com

#Putin atac Siria, #Rusia atac Siria, #Rusia interventie Siria , #Stiri International