Nemtii, avertizati sa nu-i faca cu mana presedintelui Obama in timpul vizitei sale in Germania

Marti, 05 Aprilie 2016, ora 17:01
1319 citiri
Nemtii, avertizati sa nu-i faca cu mana presedintelui Obama in timpul vizitei sale in Germania
Foto: Facebook/Barack Obama

Nemtii au fost avertizati sa stea departe de ferestrele locuintelor si sa nu ii faca cu mana presedintelui american Barack Obama, in timpul vizitei sale in Germania de la finalul lunii aprilie.

Alaturi de cancelarul german Angela Merkel, presedintele SUA se va afla in Germania, in orasul Hanovra, la deschiderea Hannover Messe, cea mai mare expozitie din lume de tehnologie industriala. Ceremonia de deschidere va avea loc in seara zilei de 24 aprilie, la Centrul de Conferinte din Hanovra, arata The Independent.

Insa locuitorii din zona orasului in care se va desfasura evenimentul au fost avertizati sa se abtina din a le face cu mana de la ferestre celor doi lideri si sa paraseasca bulevardul pe unde vor merge acestia, pentru ca s-ar putea trezi cu Politia la usa, scrie The Local, citand publicatia locala Hannoversche Allegemeine.

Statele Unite au semnat un parteneriat cu Hannover ...citeste mai departe despre "Nemtii, avertizati sa nu-i faca cu mana presedintelui Obama in timpul vizitei sale in Germania" pe Ziare.com

#germana faca mana Obama, #Obama vizita Germania , #Stiri International