Negociatorul sef al UE pentru Brexit vine in Romania

Marti, 06 Februarie 2018, ora 23:53
1063 citiri
Negociatorul sef al UE pentru Brexit vine in Romania
Foto: Arhiva Facebook/Victor Negrescu

Negociatorul sef al Uniunii Europene pentru Brexit, Michel Barnier, va efectua in viitorul apropiat o vizita in Romania, a anuntat marti ministrul delegat pentru Afaceri Europene, Victor Negrescu.

"Sunt bucuros sa va informez asupra faptului ca Michel Barnier va efectua in viitorul apropiat o vizita in Romania, in vederea consolidarii cooperarii si cresterii calitatii contributiei tarii noastre la consolidarea Uniunii Europene", a scris Victor Negrescu, pe Facebook.

Totodata, Victor Negrescu a precizat ca a avut marti, la Strasbourg, o intrevedere cu Michel Barnier.

"Prioritatea noastra este aceea de a proteja drepturile romanilor care locuiesc, lucreaza sau studiaza astazi in Marea Britanie. Vom ramane in continuare, inclusiv din perspectiva responsabilitatii Romaniei ca viitoare Presedintie a Consiliului Uniunii Europene, in contact permanent cu Michel Barnier si echipa de negociatori a Comisiei Europene, pentru a ne asigura ca si urmatoarele runde de negocieri vor inregistra evolutii care sa reflecte interesele romanilor, dar si tuturor celorlalte state membre", a mai afirmat Negrescu.

Planul UE de a obliga Marea Britanie sa respecte conditiile post-BrexitBrexit-ul ne va costa scump - Romania a acceptat sa plateasca anual in plus la UEEuropenii care vin in Marea Britanie dupa Brexit nu vor avea aceleasi drepturi ca cei deja instalati in Regat ...citeste mai departe despre "Negociatorul sef al UE pentru Brexit vine in Romania" pe Ziare.com

#Michel Barnier negociator Brexit vizita Romania , #Stiri International