Ne asteapta vremuri grele. Nu am mai fost atat de aproape de razboi si conflicte interne de la Razboiul Rece

Luni, 09 Ianuarie 2017, ora 22:16
1003 citiri

Riscul declansarii unor conflicte interne si internationale va creste in urmatorii cinci ani pana la un nivel care nu au mai fost atins din vremea Razboiului Rece, indica un raport dat publicitatii luni de Consiliul National de Informatii al Statelor Unite.

Si asta nu e singura veste proasta, se arata in raportul citat de Reuters. Aceste conflicte vor avea loc pe fondul incetinirii cresterii economice mondiale.

"Aceste tendinte vor converge intr-un ritm fara precedent spre a face guvernarea si cooperarea mai dificile si a schimba natura puterii, modificand in mod fundamental peisajul global", se mentioneaza in raportul intitulat Global Trends: Paradox of Progress (Tendinte globale: paradoxul progresului - n. red.), al saselea dintr-o serie de studii trimestriale ale Consiliului National de Informatii.

Centrul american de previziuni strategice pe termen mediu si lung supervizeaza elaborarea Estimarilor Nationale de Informatii, documente federale care sintetizeaza munca celor 17 ...citeste mai departe despre "Ne asteapta vremuri grele. Nu am mai fost atat de aproape de razboi si conflicte interne de la Razboiul Rece" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#raport Consiliu National Informatii SUA, #terorism viitor, #conflicte tari, #incetinire crestere economica mondiala , #Stiri International