NATO se opune unei interventii militare a SUA in Coreea de Nord: Ar avea consecinte devastatoare!

Vineri, 13 Octombrie 2017, ora 17:38
987 citiri
NATO se opune unei interventii militare a SUA in Coreea de Nord: Ar avea consecinte devastatoare!
Foto: Arhiva Ziare.com

Alianta Nord-Atlantica se opune unei interventii militare a Statelor Unite in Coreea de Nord, intrucat ar avea "consecinte devastatoare", a anuntat secretarul general NATO, Jens Stoltenberg.

Referindu-se la retorica beligeranta a presedintelui Statelor Unite, Donald Trump, fata de Coreea de Nord, Jens Stoltenberg a spus intr-un interviu acordat Agentiei France-Presse, citat de Le Figaro, ca "Utilizarea fortei ar avea consecinte devastatoare, eu cred ca nimeni nu vrea acest lucru".

"Statele Unite au dreptul de a se apara si de a-si apara aliatii, dar, in acelasi timp, sunt convins ca nimeni nu vrea o solutie militara", a adaugat secretarul general NATO.

Vezi si Donald Trump pune lumea pe jar: Regret, dar in Coreea de Nord, doar un lucru va functiona!

"Sunt necesare presiuni economice puternice asupra Coreei de Nord, trebuie folosite in continuare mijloacele politice si diplomatice disponibile, pentru ca ceea ce fac liderii nord-coreeni acum este periculos si constituie o amenintare de nivel mondial, care necesita o reactie la nivel mondial", a subliniat Stoltenberg.

Ministrul de Externe din Coreea de Nord: A venit randul SUA sa plateasca. Militarii nostri cer sa fie reglat cu foc scorul cu americaniiExercitiu de forta: Bombardiere americane si avioane japoneze si sud-coreene au survolat Coreea de NordHackerii Phanianului au furat planurile de razboi ale SUA si Coreei de SudChina detine cheia pentru rezolvarea crizei nord-coreene, iar Trump ar trebui sa-si tina gura ...citeste mai departe despre "NATO se opune unei interventii militare a SUA in Coreea de Nord: Ar avea consecinte devastatoare!" pe Ziare.com

#NATO SUA Coreea Nord, #NATO SUA interventie Coreea , #Stiri International