NATO confirma o incursiune a Rusiei in Ucraina: Un flux continuu de arme si luptatori

Vineri, 15 August 2014, ora 16:39
952 citiri
NATO confirma o incursiune a Rusiei in Ucraina: Un flux continuu de arme si luptatori
Foto: New York Daily News

Secretarul general al NATO, Anders Fogh Rasmussen, a anuntat vineri ca alianta militara a observat o "incursiune rusa" in Ucraina, pe timpul noptii de joi spre vineri, confirmand astfel ca Moscova continua sa aprovizioneze separatistii cu "un flux continuu de arme si luptatori".

"Noaptea trecuta, am vazut o incursiune ruseasca, o trecere a granitei cu Ucraina", le-a spus Rasmussen reporterilor, dupa o intalnire cu ministrul danez al Apararii, relateaza agentia Reuters, citata de NPR.org.

Potrivit secretarului general al NATO, se confirma astfel "faptul ca vedem un flux continuu de arme si luptatori dinspre Rusia in estul Ucrainei si este o demonstratie clara a implicarii continue a Rusiei in destabilizarea estului Ucrainei".

De asemenea, Ministerul Afacerilor Externe din Ucraina a transmis pe Twitter ca o coloana de echipamente militare a trecut granita prin punctul de frontiera Izvarine, dinspre localitatea rusa Donetk.

Moscova a negat insa orice miscari, permitand ...citeste mai departe despre "NATO confirma o incursiune a Rusiei in Ucraina: Un flux continuu de arme si luptatori" pe Ziare.com

#NATO incursiuni Rusia Ucraina, #NATO vehicule militare Rusia Ucraina, #Rusia incursiuni Ucraina , #Stiri International