NATO condamna atacurile Rusiei din Turcia si Siria: Un comportament iresponsabil. Sa inceteze imediat

Luni, 05 Octombrie 2015, ora 19:49
934 citiri
NATO condamna atacurile Rusiei din Turcia si Siria: Un comportament iresponsabil. Sa inceteze imediat
Foto: Arhiva Ziare.com

NATO a condamnat luni incursiunile aviatiei ruse in spatiul aerian al Turciei, calificandu-le drept un "comportament iresponsabil", si a cerut Moscovei sa inceteze imediat atacurile asupra opozitiei si civililor in Siria.

Consiliul Atlanticului de Nord s-a reunit, la nivel de ambasadori, "pentru consultari cu privire la implicatiile potentiale ale recentelor actiuni militare periculoase ale Rusiei in si in jurul Siriei", se mentioneaza intr-un comunicat de presa emis la finalul sedintei.

Reuniune de urgenta a NATO: Actiunile Rusiei, inacceptabile. A incalcat spatiul aerian al Turciei (Video)

Cu acest prilej, "Aliatii si-au exprimat profunda preocupare fata de intarirea prezentei militare a Rusiei in Siria si, in special, fata de atacurile aviatiei rusesti asupra oraselor Hama, Homs si Idlib, care au dus la victime civile si nu au tintit Daesh (Statul Islamic - n.red.) ".

Seful Pentagonului: Rusia a inrautatit situatia in Siria - zeci de bombardamente in ultimele 24 de ...citeste mai departe despre "NATO condamna atacurile Rusiei din Turcia si Siria: Un comportament iresponsabil. Sa inceteze imediat" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Rusia atac Siria, #Rusia atac Turcia, #NATO Rusia Siria Turcia , #Stiri International