Nasterea micutei Max Zuckerberg a starnit o furtuna pe Facebook

Miercuri, 02 Decembrie 2015, ora 20:55
839 citiri
Nasterea micutei Max Zuckerberg a starnit o furtuna pe Facebook
Foto: Facebook / Mark Zuckerberg

Vestea ca Mark Zuckerberg si sotia sa vor dona 99% din actiunile pe care le detin la compania Facebook in cinstea fiicei lor, nascuta marti, a starnit o adevarata furtuna pe reteaua de socializare.

Anuntul a fost facut prin intermediul unei scrisori adresate bebelusului chiar in ziua venirii sale pe lume, banii urmand sa ajunga la fundatia detinuta de fondatorul Facebook si de sotia sa, Priscilla Chan, intitulata "Chan Zuckerberg Initiative".

Proaspat tatic, Mark Zuckerberg anunta ca doneaza 99% din actiunile Facebook

Emotionanta "Scrisoare catre fiica noastra" a adunat pana acum peste 1.239.400 de like-uri, peste 214.820 de share-uri si nu mai putin de 89.000 de comentarii.

Printre cei care au transmis urari nou-nascutei si felicitari parintilor pot fi recunoscute si nume mari din lumea celebritatilor.

"Bine ai venit pe lume, Max! Bill Gates si cu mine asteptam sa te cunoastem. Esti fericita ca ai asemenea parinti extraordinari", a postat Melinda Gates, sotia ...citeste mai departe despre "Nasterea micutei Max Zuckerberg a starnit o furtuna pe Facebook" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Zuckerberg fiica, #Zuckerberg donatie , #Stiri International