Multumim, Frank, eroul care inspira un continent sub teroare

Sambata, 23 Iulie 2016, ora 18:10
802 citiri
Multumim, Frank, eroul care inspira un continent sub teroare

Traim timpuri in care este nevoie de eroi. Nu trece o saptamana fara sa primim vesti proaste. Vineri seara, in Munchen, din nou oamenii au fost impuscati. In data de 14 iulie, de Ziua Nationala a Frantei, 84 de oameni au fost ucisi si mai mult de o suta au fost raniti de un terorist islamist, care a intrat cu camionul pe cea mai aglomerata strada pietonala din Nisa.

Chiar daca nu ne place, lumea noastra s-a schimbat. Un atentat in Franta sau Germania inseamna pierderi si in Romania, inseamna ingrijorare si tristete. Peste trei milioane de romani lucreaza in Europa. Facem parte din ea si la bine si la rau. Astazi, suntem victime si avem nevoie de eroi.

Frank are aproape 50 de ani si, in data de 14 iulie, se afla pe motoscuter impreuna cu sotia, mergea pe Promenade des Anglais din Nisa. A auzit camionul si strigatele, conform marturiei lui publicata de cotidianul "Le Figaro". A incetinit, i-a spus sotiei sa se adaposteasca si s-a luat dupa camionul care trecea peste oameni. L-a ...citeste mai departe despre "Multumim, Frank, eroul care inspira un continent sub teroare" pe Ziare.com

#erou Nisa, #atentat Nisa, #atac Munchen, #erou atentat terorist , #Stiri International