Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

MTV si Paramount concediaza sute de oameni

MTV si Paramount concediaza sute de oameni

Aproximativ 300 de angajati din reteaua MTV au fost concediati, in timp ce studiourile Paramount ar fi dat afara 100 de oameni, ca urmare a unor pierderi estimate la 40 de milioane de dolari, potrivit presei britanice. Concedierile ar fi fost facute ca urmare a deciziei unui grup de finantatori, care a decis sa dea in judecata Paramount pe motiv ca studiourile ar fi recurs la denaturarea unor date financiare, lucru ce a dus la pierderi de aproximativ 40 de milioane de dolari.


Reprezentatii Paramount nu au facut niciun comentariu referitor la aceste informatii.


Studiourile cinematografice Paramount Pictures si postul de televizune MTV apartin de grupul Viacom. Studiourile au fost fondate in 1912 si au cea mai mare vechime de la Hollywood. Postul de televiziune MTV, lansat la 1 august 1981, in New York, ca post de nisa pentru tineri, a devenit, in scurt timp, un simbol al culturii urbane contemporane. La sfarsitul anului 1981, postul avea deja peste doua milioane de abonati.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1175 ori