Mostenitorul Samsung a fost eliberat dupa doar cateva luni. Era condamnat la 5 ani de inchisoare

Luni, 05 Februarie 2018, ora 10:31
1004 citiri

O instanta de apel din Coreea de Sud a confirmat, luni, vinovatia mostenitorului imperiului Samsung judecat pentru coruptie, insa i-a schimbat pedeapsa in inchisoare cu suspendare si a dispus sa fie eliberat imediat.

Cel mai probabil va fi depus apel impotriva deciziei, care nu e definitiva.

Anul trecut, Lee Jae-Yong, vicepresedinte al Samsung Electronics, a fost condamnat la cinci ani de inchisoare pentru coruptie si spalare de bani in urma unui scandal care a provocat destituirea presedintelui sud-coreean Park Geun-hye.

Lee si alti patru oficiali ai companiei Samsung au fost acuzati si gasiti vinovati ca ar fi donat sume mari de bani unei apropiate a presedintelui destituit al Coreei de Sud in schimbul unor favoruri si al sprijinului guvernamental pentru un acord de fuziune intre doua subsidiare ale companiei.

Lee Jae-Yong, in varsta de 49 de ani, a preluat conducerea Samsung dupa ce tatal sau a fost fortat sa se retraga in urma unui atac de cord suferit in anul 2014.

Procurorii au cerut 12 ani de inchisoare pentru mostenitorul SamsungMostenitorul Samsung a fost arestat pentru ca ar fi dat mita 38 milioane de dolari ...citeste mai departe despre "Mostenitorul Samsung a fost eliberat dupa doar cateva luni. Era condamnat la 5 ani de inchisoare" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#mostenitor Samsung inchisoare , #Stiri International