Moscova, pe muchie de cutit: Putin, fortat sa ia o decizie cruciala dupa uciderea lui Nemtov

Luni, 30 Martie 2015, ora 16:46
1136 citiri
Moscova, pe muchie de cutit: Putin, fortat sa ia o decizie cruciala dupa uciderea lui Nemtov
Foto: Russia Today

La o luna dupa asasinarea politicianului rus de opozitie, Boris Nemtov, langa zidurile Kremlinului, exista semne ca la Moscova se da o lupta pentru putere, iar presedintele Vladimir Putin ar putea fi nevoit sa ia o decizie radicala in curand si sa aleaga o tabara.

Cand Boris Nemtov a fost impuscat mortal, in timp ce se intorcea acasa intr-o noapte de vineri, luna trecuta, opozitia liberala din Rusia a realizat ca regulile jocului s-au schimbat in cel mai socant mod posibil, relateaza The Guardian.

Insa exista si semnale ca cel mai cumplit asasinat din timpul mandatelor lui Vladimir Putin a declansat o batalie in interiorul structurilor aflate la putere in Rusia. Consecintele acestei batalii ar putea fi mult mai ample decat lumea insulara a minoritatii opozante si mult mai greu de controlat de catre Putin.

Presa rusa face dezvaluiri: Cati bani a costat uciderea lui Nemtov si cine a comandat asasinatul

Este extrem de dificil sa iti dai seama ce se intampla acum la Moscova, ...citeste mai departe despre "Moscova, pe muchie de cutit: Putin, fortat sa ia o decizie cruciala dupa uciderea lui Nemtov" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Vladimir Putin ucidere Boris Nemtov, #Vladimir Putin decizie Nemtov, #Vladimir Putin asasinare Putin , #Stiri International