Moscova acuza SUA ca au incercat sa-l recruteze pe "numarul doi" din Ambasada Rusiei la Washington

Marti, 17 Ianuarie 2017, ora 12:07
921 citiri

Serviciile de spionaj din Statele Unite au incercat sa-l recruteze, in aprilie 2016, pe "numarul doi" din Ambasada Rusiei la Washington, a acuzat marti ministrul de Externe rus, Serghei Lavrov.

"In aprilie anul trecut, intr-o actiune fara precedent, s-a incercat recrutarea numarului doi din ambasada, ministrul consilier. Au mai incercat sa recruteze si un alt diplomat de-al nostru de rang inalt, caruia i-au plasat in masina 10.000 de dolari, atunci cand acesta nu era de fata, cu o oferta de cooperare", a explicat Lavrov, citat de EFE.

In prima sa conferinta de presa anuala, seful diplomatiei ruse a spus ca in timpul presedintiei democratului Barack Obama, indeosebi pe parcursul celui de-al doilea mandat al sau, "s-a intensificat aceasta activitate ostila la adresa diplomatilor" rusi.

Cu alta ocazie, serviciile secrete americane au incercat sa recruteze un functionar al consulatului rus pe cand acesta cumpara medicamente pentru Evgheni Primakov, fost prim-ministru ...citeste mai departe despre "Moscova acuza SUA ca au incercat sa-l recruteze pe "numarul doi" din Ambasada Rusiei la Washington" pe Ziare.com

#SUA recrutat diplomat Ambasada Rusia, #servicii SUA diplomati rusi , #Stiri International