Moscova acuza serviciile secrete din SUA ca-i asculta telefoanele ambasadorului Rusiei

Luni, 20 Februarie 2017, ora 17:09
1240 citiri

Serviciile de informatii americane monitorizeaza discutiile purtate de ambasadorul Rusiei in SUA, Serghei Kisliak, a declarat ministrul de Externe rus, Serghei Lavrov, in cadrul unei conferinte de presa.

Lavrov a adaugat ca oficialii din serviciile secrete americane chiar au recunoscut acest lucru in fata jurnalistilor, relateaza Russia Today.

"In legatura cu scandalul din jurul consilierului lui Trump, generalul Flynn, cei din serviciile americane de informatii le-au spus jurnalistilor, cu titlul oficial, dar pastrandu-si anonimatul, ca discutiile purtate de ambasador sunt in mod constant ascultate", a spus seful diplomatiei ruse.

Sunt monitorizate inclusiv "rapoartele transmise la Moscova despre activitatile lui de la Washington", a precizat Lavrov.

Ministrul de Externe rus a indemnat la vigilenta fata de activitatile celor care "incearca sa supravegheze tot ce se intampla pe glob, inclusiv prin mijloace despre care se stie ca nu sunt tocmai legale".

Trump il apara pe Flynn: Nu cred ca a facut ceva gresit. Ba chiar a facut un lucru bun ca a vorbit cu rusiiUnul dintre generalii lui Putin acuza NATO ca vrea sa atace Rusia si o compara cu Germania nazista ...citeste mai departe despre "Moscova acuza serviciile secrete din SUA ca-i asculta telefoanele ambasadorului Rusiei" pe Ziare.com

#servicii secrete SUA ambasador Rusia , #Stiri International