Moarte misterioasa la Washington: Cum a fost ucis un apropiat al lui Putin

Vineri, 11 Martie 2016, ora 15:54
794 citiri
Moarte misterioasa la Washington: Cum a fost ucis un apropiat al lui Putin
Foto: Kremlin

Mihail Lesin, om de afaceri candva apropiat al presedintelui rus Vladimir Putin, a fost gasit mort in camera unui hotel din Washington, acum 4 luni, insa decesul sau este in continuare considerat unul invaluit in mister.

Lesin a murit la inceputul lunii noiembrie, in capitala Statelor Unite, iar Washington Post a anuntat, joi, citandu-i pe legistii americani, ca fostul ministru al Presei a murit din cauza unei traume promovocate la cap, scrie Business Insider.

Concret, rusul a suferit o lovitura puternica la cap, cu un obiect contondent. De asemenea, raportul legistilor mai arata ca Lesin a suferit si "rani la gat, corp si la extremitatile superioare si inferioare".

Un apropiat al lui Putin a fost gasit mort la Washington

Mihai Lesin era fondator al retelei de televiziune in limba engleza Russia Today. In plus, a fost si sef al Gazprom Media. Acesta era vizat de o ancheta americana privind acuzatii de spalare de bani, in cazul unor investitii ale mogulului media pe solul ...citeste mai departe despre "Moarte misterioasa la Washington: Cum a fost ucis un apropiat al lui Putin" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Mihail Lesin gasit mort Washington, #apropiat Putin mort Washington , #Stiri International