Miting de protest la Budapesta fata de vizita lui Vladimir Putin: "Putin, nu! Europa, da!"

Luni, 16 Februarie 2015, ora 22:02
1354 citiri
Miting de protest la Budapesta fata de vizita lui Vladimir Putin: "Putin, nu! Europa, da!"
Foto: Lexpress

Aproximativ 2.000 de persoane au protestat, luni, in Budapesta fata de vizita pe care Vladimir Putin urmeaza sa o efectueze aici marti.

Manifestantii, avand un baner pe care scris "Putin nu, Europa da", au marsaluit prin centrul capitalei maghiare pentru a denunta intarirea legaturilor dintre Rusia si Ungaria, informeaza L'express.

Presedintele rus, Vladimir Putin, intreprinde o vizita, marti, la Budapesta, unde se va intalni cu premierul Viktor Orban. Vizita este privita cu atentie de la Bruxelles, in conditiile in care Uniunea Europeana este ingrijorata de apropierea tot mai mare dintre Moscova si Budapesta.

Conferinta de presa dintre cei doi lideri este asteptata la ora locala 17.00, si este de asteptat ca acestia sa semneze si unele documente, insa natura acestora este deocamdata incerta. Ministrul ungar de Externe si Comert, Peter Szijjarto, a apreciat ca vizita lui Putin poate fi cruciala din punctul de vedere al securizarii livararilor de energie Ungariei, scrie ...citeste mai departe despre "Miting de protest la Budapesta fata de vizita lui Vladimir Putin: "Putin, nu! Europa, da!"" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Putin vizita Ungaria, #Putin Ungaria Viktor Orban , #Stiri International