Miscarile extremiste vor aduce schimbari radicale in Europa. Ar trebui sa ne facem griji?

Marti, 06 Decembrie 2016, ora 08:34
1053 citiri
Miscarile extremiste vor aduce schimbari radicale in Europa. Ar trebui sa ne facem griji?
Foto: Arhiva Ziare.com

Politicienii extremisti se bucura de tot mai multa sustinere in Uniunea Europeana si se apropie din ce in ce mai mult de putere, iar analistii privesc cu ingrijorare despre aceasta tendinta.

De exemplu, in Austria, unde duminica au avut loc alegeri prezidentiale, candidatul extremist Norbert Hofer a pierdut, insa a obtinut un rezultat foarte bun, chiar "cel mai bun din istoria" partidului care l-a sustinut, o formatiune ultranationalista si populista.

Citeste mai multe despre alegerile din Austria:

Extrema dreapta pierde din nou alegerile prezidentiale din Austria. Tara va fi condusa de un presedinte pro-europeanExtremistii austrieci au inregistrat cel mai bun rezultat din istorie, chiar daca au ratat presedintia

Iar acest fenomen poate fi observat in mai multe state europene, mai ales ca extremistii au devenit mai vocali dupa victoria lui Donald Trump la prezidentialele din SUA.

Iata ce se intampla si in Franta:

Franta se pregateste de prezidentiale: Francois Fillon, ...citeste mai departe despre "Miscarile extremiste vor aduce schimbari radicale in Europa. Ar trebui sa ne facem griji?" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#partide extremiste europa, #extremism UE, #miscari extremiste UE, #riscuri extremism UE , #Stiri International