Ministrul maghiar de Externe: Refugiatii, un test despre pregatirea Romaniei pentru Schengen

Vineri, 23 Octombrie 2015, ora 08:55
993 citiri
Ministrul maghiar de Externe: Refugiatii, un test despre pregatirea Romaniei pentru Schengen
Foto: captura Youtube/Ruptly TV

Ministrul ungar de Externe, Peter Szijjarto, sustine ca o eventuala confruntare cu un numar mare de refugiati poate fi pentru Romania un test important referitor la pregatirea pentru intrarea in spatiul Schengen.

"Au existat anterior opinii potrivit carora ruta imigratiei dinspre Serbia spre Ungaria se va modifica spre Romania, acest lucru nu s-a intamplat pana acum.

Insa posibilitatile sunt tot mai reduse, de exemplu, daca si Croatia si Slovenia isi vor inchide granitele naturale, atunci traficantii si imigrantii vor trebui sa-si caute noi rute. Una dintre acestea poate fi Romania, evident va fi un test important pentru nivelul de pregatire a Romaniei pentru spatiul Schengen", a spus Peter Szijjarto intr-un interviu acordat Digi 24.

In aceasta ...citeste mai departe despre "Ministrul maghiar de Externe: Refugiatii, un test despre pregatirea Romaniei pentru Schengen" pe Ziare.com

#Ministrul ungar de Externe refugiati, #ministru ungar Externe Romania Schengen, #Romania spatiul Schengen , #Stiri International