Ministrul grec de Finante, salvat de sotie de furia anarhistilor

Miercuri, 29 Aprilie 2015, ora 12:50
780 citiri
Ministrul grec de Finante, salvat de sotie de furia anarhistilor
Foto: protothema.gr

Ministrul elen de Finante, Yanis Varoufakis, a fost atacat marti seara de un grup de presupusi anarhisti, care au aruncat cu obiecte din sticla in directia sa, in timp ce lua masa cu sotia sa si un prieten la un restaurant din centrul Atenei.

Ministrul a spus ca sotia sa s-a interpus intre el si anarhisti pentru a-l apara de atacatori si de obiectele lor contondente.

Cuplul tocmai terminase cina intr-un cartier al boemei, Exarchia, din centrul Atenei, scena unor proteste frecvente ale fortelor de stanga, cand un grup de tineri cu cagule pe cap a intrat in curtea restaurantului, spunandu-le in mod provocator sa paraseasca "teritoriul lor".

Varoufakis a spus ca sotia sa a intervenit si a detensionat situatia, iar anarhistii au plecat. "Ei s-au retras din curte continuand sa profereze amenintari si injurii si ne-au asteptat in afara restaurantului", afirma el intr-un comunicat al Ministerului de Finante, citat de mass-media elene. Peste 15 minute, cand sotii Varoufakis au iesit ...citeste mai departe despre "Ministrul grec de Finante, salvat de sotie de furia anarhistilor" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Varoufakis atacat anarhisti, #Varoufakis sotie atac anarhisti , #Stiri International