Ministru de la Kiev: Nu trebuie sa fim naivi. Vladimir Putin vrea sa cucereasca Ucraina

Sambata, 27 Iunie 2015, ora 14:44
1253 citiri

Occidentul nu ar trebui sa lase garda jos in ceea ce priveste Ucraina, a declarat vineri ministrul ucrainean al Apararii, apreciind ca o consolidare a fortelor ruse care sprijina separatistii din Donbas arata ca presedintele rus Vladimir Putin vrea sa preia controlul asupra tarii.

Stepan Poltorak a facut aceasta declaratie in contextul vizitei ministrului canadian al Apararii, Jason Kenney, in timp ce comandantii militari ucraineni au raportat intensificarea atacurilor separatistilor in estul tarii, in pofida armistitiului in vigoare, relateaza Reuters.

NATO avertizeaza cu privire la Ucraina: Conflictul risca sa se intensifice

"Exista in continuare o amenintare pentru ca gruparile militare (separatiste) si trupele ruse continua sa-si consolideze fortele, aducand echipament suplimentar si munitie, si bineinteles ca planurile lor nu sunt pasnice", a afirmat Poltorak.

"Nu trebuie sa fim naivi si sa credem ca Putin a renuntat la planurile sale de a cuceri Ucraina, de a ...citeste mai departe despre "Ministru de la Kiev: Nu trebuie sa fim naivi. Vladimir Putin vrea sa cucereasca Ucraina" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Schema prin care companiile din Rusia ar încerca să scape de sancțiunile occidentale
Schema prin care companiile din Rusia ar încerca să scape de sancțiunile occidentale
Comercianții din Rusia și China fac afaceri cu sârmă de cupru, în pofida sancțiunilor vestice, și evită taxele, pretinzând că tranzacțiile se referă la resturi de metale, conform unei...
#razboi Rusia Ucraina, #Vladimir Putin Ucraina, #tensiuni Rusia Ucraina , #Stiri International