Minciunile Kremlinului: ALDE demasca trolii lui Putin implicati in campania pro-Brexit

Luni, 20 Iunie 2016, ora 18:25
1560 citiri
Minciunile Kremlinului: ALDE demasca trolii lui Putin implicati in campania pro-Brexit
Foto: Twitter/ALDE

Alianta Liberalilor si Democratilor pentru Europa (ALDE) sustine ca "trolii pro-Kremlin" sunt adanc implicati campania pro-Brexit, sprijinind iesirea Marii Britanii din UE.

In acest sens, ALDE organizat un seminar online, pe 23 iunie, ziua in care se va decide prin referendum daca regatul ramane sau nu in UE, cu mai multi experti care sa vorbeasca despre dezinformarile acestor "troli" (persoane care lanseaza informatii false pe internet, in cazul de fata care sunt platite pentru asta - n.red.), pentru a trezi Europa la realitate.

Evenimentul poate fi urmarit si pe contul de Twitter al ALDE si pe hashtagul #Kremlinlies (Minciunile Kremlinului - n.red).

"Dezinformarea pro-Kremlin nu are drept tinta doar Ucraina si Statele Baltice", arata ALDE pe pagina oficiala, dand si exemple de campanii "toxice" care au avut loc, de-a lungul vremii, in tari ca Germania si Olanda.

"Trolii pro-Kremlin sunt adanc implicati in campania Brexit, sprijinind tabara care sustinerea iesirea din UE. ...citeste mai departe despre "Minciunile Kremlinului: ALDE demasca trolii lui Putin implicati in campania pro-Brexit" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#ALDE troli pro Kremlin, #maniplare rusi Brexit, #Rusia Brexit, #Marea Britanie iesire UE, #Rusia manipulare informatii , #Stiri International