Miliardarii din high-tech si pasiunea lor pentru iahturi mari... foarte mari Galerie Foto

Miercuri, 27 August 2014, ora 08:40
3203 citiri
Miliardarii din high-tech si pasiunea lor pentru iahturi mari... foarte mari Galerie Foto
Sovereign. Sursa foto:Megayacht Global

Pentru miliardari, atunci cand vine vorba de achizitionarea unui iaht, cu cat este mai mare, cu atat este mai bine. Intotdeauna.

Cei din industria high-tech cu siguranta nu dezamagesc din acest punct de vedere. Super-iahturile care apartin unor antreprenori ca Larry Ellison, Mark Cuban si Paul Allen sunt printre cele mai mari din lume, spun cei de la Business Insider.

Acestea au si unele facilitati mai rar intalnite. Astfel, unul are in dotare un pachet special, prin care poate fi transformat intr-un club de noapte, in timp ce altul, pe langa doua helipaduri, are si un submarin.

Care sunt cele mai mari iahturi detinute de executivii din industria high-tech

5. EOS, Barry Dille si Diane von Furstenberg

Sursa foto: Business Insider

Executivul de la InterActiveCorp, Barry Dille, detine impreuna cu sotia sa, Diane von Furstenberg, un iaht, EOS, care are o lungime de 82 de metri.

4. Musashi, Larry Ellison

Sursa foto: Business Insider

Larry Ellison, seful de la Oracle, are un iaht de aproape 88 de metri, "Musashi", numit astfel dupa un samurai din secolul al XVI-lea.

Iahtul are, pe langa doua dormitoare principale, si un mini-teren de baschet.

3. Fountainhead, Mark Cuban

Sursa foto: Business Insider

Mark Cuban are un iaht tot de 88 de metri, Fountainhead, "sora" celui al lui Ellison, Musashi. La exterior, cele doua vapoare arata la fel, insa Cuban a dezvaluit ca interiorul a fost amenajat in stil antic.

2. Tatoosh, Paul Allen

Sursa foto: Business Insider

Paul Allen, unul dintre fondatorii Microsoft, are doua dintre cele mai mari iahturi din lume. Tatoosh are o lungime de 92 de metri si are un cinematograf, o piscina, un studio de inregistrare, o sala de sport si poate caza 20 de oaspeti. In 2010, acesta era evaluat la 160 de milioane de dolari.

1. Octopus, Paul Allen

Sursa foto: Business Insider

Locul unu apartine iahtului Octopus, detinut tot de Allen, cu o lungime de 126 de metri. Acest vas are cateva dotari "extravagante": pe langa o psicina din sticla si doua helipaduri, mai avand in dotare si un submarin care poate transporta zece pasageri.

#top iahturi , #Stiri International