Mii de oameni au protestat in SUA, pentru a doua noapte consecutiv: "Suspendati-l pe Trump", "Nu e presedintele meu"

Vineri, 11 Noiembrie 2016, ora 08:22
811 citiri
Mii de oameni au protestat in SUA, pentru a doua noapte consecutiv: "Suspendati-l pe Trump", "Nu e presedintele meu"
Foto: Facebook/Donald Trump

Mii de manifestati au iesit in strada in mai multe orase americane, pentru a doua noapte consecutiv, ca sa protesteze fata de victoria lui Donald Trump la alegerile prezidentiale.

Oamenii s-au declarat ingrijorati ca triumful politic al mogulului imobiliar va da o lovitura drepturilor civile, relateaza Reuters.

Pe Coasta de Est, manifestatii au avut loc la Washington, Baltimore, Philadelphia si New York, in timp ce pe Coasta de Vest, protestatarii s-au strans la Los Angeles, San Francisco, Oakland, California, si Portland, Oregon.

Mitingurile au fost in mare parte pasnice, dar s-au inregistrat si cateva incidente izolate. De exemplu, zeci de oameni s-au strans la Minneapolis si au oprit traficul pe autostrada timp de cel putin o ora.

Alti manifestanti au blocat pentru scurt timp traficul pe o autostrada aglomerata din Los Angeles, inainte de a fi dispersati de fortele de ordine.

Potrivit Politiei din Baltimore, circa 600 de oameni au iesit in strada in centrul orasului ...citeste mai departe despre "Mii de oameni au protestat in SUA, pentru a doua noapte consecutiv: "Suspendati-l pe Trump", "Nu e presedintele meu"" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#proteste Trump, #proteste SUA , #Stiri International