Mii de oameni au protestat la Londra si Madrid: Nu vor ca tarile lor sa se implice in luptele din Siria

Sambata, 28 Noiembrie 2015, ora 20:35
924 citiri
Mii de oameni au protestat la Londra si Madrid: Nu vor ca tarile lor sa se implice in luptele din Siria
Foto: Facebook / Stop the War

In jur de 5.000 de persoane au protestat sambata la Londra impotriva intentiei Marii Britanii de a se implica in campania unei coalitii internationale de lovituri aeriene impotriva gruparii Statul Islamic in Siria, in privinta careia Parlamentul ar urma sa se pronunte in urmatoarele zile.

Mai multe mii de persoane au protestat si la Madrid impotriva unui angajament al Spaniei in Siria, iar seful guvernului, Mariano Rajoy, a dat asigurari nu va lua o decizie pripita, relateaza AFP.

Protestul de la Londra, organizat la apelul organizatiei "Stop the War", a fost mai degraba un esec in comparatie cu asteptarile create, intrucat numai 5.000 de persoane s-au adunat in fata Downing Street, potrivit politiei si organizatorilor.

In 2003, peste un milion de oameni au protestat fata de interventia in Irak decise de premierul laburist de atunci, Tony Blair.

"Am avut atunci un an pentru a ne aduna, acum nu am avut decat patru zile", a declarat Lindsay German, una din reprezentantele ...citeste mai departe despre "Mii de oameni au protestat la Londra si Madrid: Nu vor ca tarile lor sa se implice in luptele din Siria" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#proteste Londra Madrid razboi Siria , #Stiri International