Mii de oameni au protestat la Londra fata de politicile economice ale Guvernului May (Foto&Video)

Sambata, 01 Iulie 2017, ora 19:11
1914 citiri
Mii de oameni au protestat la Londra fata de politicile economice ale Guvernului May (Foto&Video)
Foto: Facebook/The People\'s Assembly Against Austerity

Mii de persoane s-au adunat, sambata dupa-amiaza, in zona centrala a Londrei pentru a protesta fata de politicile economice ale Guvernului May.

Demonstratia a fost organizata de catre un grup intitulat Adunarea Populara impotriva Austeritatii, scrie BBC. Multimile s-au adunat in fata sediului BBC din piata Portland, unde a tinut un discurs si laburista Diane Abbott.

Protestatarii s-au adunat sub sloganul "nicio zi mai mult" si au marsaluit spre cladirea Legislativului din Londra.

De asemenea, in fata protestatarilor a vorbit si liderul laburistilor, Jeremy Corbyn, care a tinut un discurs alaturi de laburistul John McDonnell si de liderii sindicalisti Len McCluskey si Frances O'Grady.

This week @jeremycorbyn is opening for @ShyFX #NotOneDayMore pic.twitter.com/t7G3tsSiN7- Michael Petch (@MichaellPetch) 1 iulie 2017

O protestatara a sustinut ca furia a determinat-o sa se alature demonstratiei, pentru ca "ceea ce se intampla nu este destul de bine sub guvernarea conservatoare".

"Au existat taieri pentru fiecare serviciu la care te poti gandi. Este pur si simplu neglijenta. Cum poti sa tai asemenea servicii vitale?".

Organizatorii au scris ca au invitat pe toata lumea, de la formatiuni politice si grupuri comunitare, la oameni de rand din intreaga tara, "pentru a ne uni intr-o demonstratie masiva de putere si solidaritate".

Citeste si May castiga sustinerea majoritatii pentru programul politic, in ciuda esecului din alegerile anticipate

"Demonstram impotriva unui guvern angajat in austeritate, taieri si privatizari. Demonstram pentru un serviciu sanitar decent, pentru un sistem educational, case, locuri de munca si conditii de viata pentru toata lumea", se arata in mesajul postat de organizatori pe Facebook.

#YPG at London protest against austerity. pic.twitter.com/EPnG7okvdF- phil neale (@syphil23) 1 iulie 2017

Thousands in #London protest against austerity, PM #TheresaMay https://t.co/HjDu4GRlrc pic.twitter.com/xFJbhqBxR6- ST Foreign Desk (@STForeignDesk) 1 iulie 2017

...citeste mai departe despre "Mii de oameni au protestat la Londra fata de politicile economice ale Guvernului May (Foto&Video)" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#protest londra, #mii oameni protest Londra, #protest Londra masuri May , #Stiri International