The Times: Mii de imigranti ilegali au intrat in Marea Britanie cu pasapoarte romanesti false

Miercuri, 22 Iunie 2016, ora 07:58
1066 citiri
The Times: Mii de imigranti ilegali au intrat in Marea Britanie cu pasapoarte romanesti false
Foto: Arhiva Ziare.com

O ancheta a jurnalistilor britanici scoate la iveala ca mii de imigranti ilegali, din Rusia, Ucraina si Europa de Est, au intrat in Marea Britanie folosindu-se de pasapoarte false romanesti.

Potrivit reporterilor britanici de la The Times, un grups de infractori incasa 1.000 de lire de sterline pentru furnizarea unui pasaport romanesc, care ii permite cumparatorului sa lucreze in orice stat membr UE, scrie News.ro.

Un jurnalist al publicatiei londoneze, Kateriba Kravtsova, a reusit sa contacteze membrii gruparii, care au publicat anunturi cu pasapoarte romanesti de vanzare intr-un ziar in limba rusa din Marea Britanie.

Kravtsova s-a intalnit la Londra cu un intermediar, Oleg Grisko. Acesta s-a laudat ca ca mii de oameni din alte tari au primit cetatenie romana cu ajutorul sau si chiar i-a prezentat un fost client jurnalistei. "Este aproape legal", a adaugat ...citeste mai departe despre "The Times: Mii de imigranti ilegali au intrat in Marea Britanie cu pasapoarte romanesti false" pe Ziare.com

#pasaport fals Romania, #imigranti ilegali pasaport Romania , #Stiri International