Mesajul lui Putin pentru Trump de Anul Nou

Sambata, 30 Decembrie 2017, ora 22:39
920 citiri

Presedintele rus Vladimir Putin a facut apel la o "cooperare pragmatica" si la un "dialog constructiv" intre Rusia si SUA, intr-un mesaj de felicitare de Anul Nou transmis omologului sau american Donald Trump, a informat sambata Kremlinul.

"In actuala conjunctura internationala complexa, un dialog ruso-american constructiv este extrem de necesar pentru a consolida stabilitatea strategica in lume si pentru a gasi raspunsurile optime la amenintarile si provocarile globale", se arata in mesajul lui Vladimir Putin catre Donald Trump.

Putin a subliniat importanta ca evolutia relatiilor dintre cele doua puteri sa se bazeze pe principiile egalitatii si respectului reciproc.

"Acest lucru ar permite construirea unei cooperari pragmatice orientate spre o perspectiva pe termen lung", a precizat liderul de la Kremlin.

Relatiile dintre SUA si Rusia au cazut in ultimii ani la cel mai jos nivel de dupa Razboiul Rece.

Relatia dintre Trump si Putin in 2018 si evenimentele care vor avea impact asupra eiTrump l-a sunat pe Putin si i-a multumit pentru ca ii apreciaza realizarile economiceDonald Trump, un an de admiratie pentru marele Vladimir Putin. De ce?Putin i-a multumit lui Trump pentru ajutorul CIA la prevenirea unui atac terorist in Rusia ...citeste mai departe despre "Mesajul lui Putin pentru Trump de Anul Nou" pe Ziare.com

#Putin mesaj Putin Anul Nou, #Putin mesaj Trump cooperare pragmatica , #Stiri International