Merkel vrea un Brexit ordonat

Sambata, 19 Ianuarie 2019, ora 16:52
975 citiri

Cancelarul german a declarat, sambata, ca va face tot ce-i sta in puteri pentru ca Marea Britanie sa paraseasca Uniunea Europeana cu un acord, si, pe un ton conciliator, a subliniat ca simte responsabilitatea de a gasi o solutie care sa asigure ca lucrurile vor fi in ordine.

Respingerea acordului cu Uniunea Europeana de catre parlamentarii de la Londra a aruncat intreg procesul in haos, cu perspective care variaza de la un Brexit abrupt, de tip "no-deal", pana la ramanerea in blocul european.

"Voi lucra pana in ultima zi pentru a gasi solutia unui acord pentru iesirea Marii Britanii, si voi lucra pentru ca relatiile dintre noi sa ramana cele mai bune cu putinta" a mai spus Merkel, citatat de Reuters, la un eveniment al partidului sau conservator, ce avut loc in nordul tarii, in orasul Rostock.

Merkel a subliniat ca Germania respecta deciza britanicilor de a pleca, insa a adaugat ca: "Avem responsabilitatea de a obtine acel divort care sa nu-i faca pe oameni peste 50 de ani sa se uite inapoi si sa se intrebe cum de am esuat sa gasim un compromis?" ...citeste mai departe despre "Merkel vrea un Brexit ordonat" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Merkel Brexit acord , #Stiri International