Merkel se teme de conflicte militare. Ce legatura are Romania

Marti, 03 Noiembrie 2015, ora 14:19
1058 citiri

Cancelarul german, Angela Merkel, avertizeaza ca inchiderea frontierelor din cauza extracomunitarilor poate conduce la conflicte militare, evocand tensiuni la frontierele Germaniei cu Austria si probleme in Croatia, Slovenia si Romania din cauza gardului metalic construit de Ungaria.

In cursul unei conferinte a CDU desfasurata in orasul german Darmstadt, Merkel a incercat din nou sa justifice politicile flexibile ale Berlinului in materie de imigratie, evocand disensiunile cu partenerii social-democrati. "Continuam sa negociem. Nu este prima data cand suntem nevoiti sa convingem SPD de lucruri rezonabile. Germania va ajuta oamenii care fug de razboaie si persecutii", a spus liderul CDU, insistand pentru crearea unor zone de tranzit.

Gardul de la granita Ungariei cu Romania va avea 70 de kilometri

Zilele urmatoare, cancelarul Angela Merkel, liderul Uniunii Crestin-Democrate (CDU), se va intalni din nou cu vicecancelarul Sigmar Gabriel, liderul Partidului Social-Democrat (SPD), ...citeste mai departe despre "Merkel se teme de conflicte militare. Ce legatura are Romania" pe Ziare.com

#Merkel Ungaria gard Romania, #Merkel Romania imigranti , #Stiri International