Merkel, mesaj pentru familiile victimelor atacului din Munchen: Va impartasim durerea

Sambata, 23 Iulie 2016, ora 17:40
781 citiri
Merkel, mesaj pentru familiile victimelor atacului din Munchen: Va impartasim durerea
Foto: bundesregierung.de

Cancelarul Angela Merkel a declarat sambata ca germanii ii plang pe cei care si-au pierdut viata in atacul armat din Munchen si ca "impartaseste durerea" familiilor si prietenilor victimelor.

"Ii deplangem cu totii - si spun acest lucru in numele intregului guvern federal -, cu inima grea, pe toti aceia care nu se vor mai intoarce niciodata la familiile lor", a spus Merkel.

"Pentru familiile, parintii si copiii pentru care astazi totul pare inutil si fara sens, va spun personal si in numele multor, multor altora din Germania: va impartasim durerea, ne gandim la voi si suferim alaturi de voi", a adaugat ea, vorbind despre "o noapte a ororii", o seara "greu de indurat", transmit DPA, Reuters, EFE si AFP.

Totodata, Merkel s-a angajat ca serviciile de securitate vor face tot ce le sta in putinta pentru a se asigura "siguranta si libertatea oamenilor". Acestea sunt primele comentarii publice facute de Merkel ...citeste mai departe despre "Merkel, mesaj pentru familiile victimelor atacului din Munchen: Va impartasim durerea" pe Ziare.com

#Angela Merkel atac mall Munchen, #Merkel reactie atac armat Munchen, #atac armat Munchen reactii, #Germania atacuri , #Stiri International