Merkel merge sa se vada cu Trump

Vineri, 03 Martie 2017, ora 18:31
755 citiri

Cancelarul german Angela Merkel se va afla in vizita oficiala la Washington pe 14 martie, a declarat vineri un oficial american.

Vizita a fost confirmata si de o sursa guvernamentala germana, care a precizat ca Angela Merkel intentioneaza sa se intalneasca cu presedintele american Donald Trump pe 14 martie la Casa Alba, informeaza AFP si DPA.

"Planificarea vizitei este in curs de desfasurare", a afirmat sursa citata.

Anuntul vizitei are loc la scurt timp dupa reuniunea in Germania a ministrilor de Finante din statele membre G20 si va pune bazele vizitei lui Donald Trump din iulie in Germania, unde va participa la un summit al liderilor G20, noteaza Reuters.

Noul presedinte republican al SUA si Angela Merkel au oferit o declaratie comuna dupa o convorbire telefonica in ianuarie, subliniind importanta NATO si promitand ca vor lucra mai strans pentru combaterea terorismului.

Cateva zile mai tarziu, Merkel a criticat aspru interdictia temporara de calatorie emisa de Trump pentru cetatenii din sapte state cu populatie majoritar musulmana. De asemenea, ea a subliniat in repetate randuri importanta libertatii presei atunci cand a fost intrebata despre comentariile negative ale lui Donald Trump la adresa mass-media. ...citeste mai departe despre "Merkel merge sa se vada cu Trump" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Angela Merkel intalnire Donald Trump, #Merkel vizita Washington, #Trump vizita Europa, #intalnire Merkel Trump , #Stiri International