Merkel isi trimite consilierul in probleme de securitate in America, sa discute cu Trump

Duminica, 18 Decembrie 2016, ora 13:29
2557 citiri
Merkel isi trimite consilierul in probleme de securitate in America, sa discute cu Trump
Foto: Arhiva Ziare.com

Angela Merkel isi trimite consilierul in domeniul securitatii sa se intalneasca cu Donald Trump la New York, in contextul in care Guvernul german este ingrijorat de unele pozitii neclare in politica externa.

Christoph Heusgen, consilierul Angelei Merkel pentru politica externa si securitate, urmeaza sa se duca in Statele Unite pentru a discuta cu membri ai Cabinetului nominalizat al presedintelui-ales Donald Trump, potrivit editiei de sambata a revistei "Spiegel", citata de Deutsche Welle.

Heusgen, un critic dur al presedintelui rus Vladimir Putin, urmeaza sa se intalneasca, intre altii, cu Michael Flynn, consilierul lui Trump pe teme de securitate nationala, potrivit revistei.

Un oficial guvernamental a confirmat pentru DPA ca Heusgen se va duce in Statele Unite la inceputul acestei saptamani, fara sa ofere alte detalii.

Exista in continuare numeroase intrebari despre ce vor face Trump si echipa sa dupa preluarea puterii pe 20 ianuarie. Aceste incertitudini ingrijoreaza ...citeste mai departe despre "Merkel isi trimite consilierul in probleme de securitate in America, sa discute cu Trump" pe Ziare.com

#consilier securitate Merkel Trump, #consilier securitate Merkel America , #Stiri International