Merkel, in mesajul de final de an, catre teroristi: Sunteti niste criminali plini de ura, dar nu ne veti schimba!

Sambata, 31 Decembrie 2016, ora 11:01
1601 citiri
Merkel, in mesajul de final de an, catre teroristi: Sunteti niste criminali plini de ura, dar nu ne veti schimba!
Foto: Arhiva Ziare.com

Terorismul islamist este cea mai mare problema cu care se confrunta Germania, a declarat cancelarul Angela Merkel, in discursul sau de final de an.

Facand referire la atentatul din Berlin comis de un solicitant de azil tunisian, Merkel a spus ca este "revoltator" cand in spatele actelor de teroare se afla oameni care au cautat protectie in Germania, noteaza BBC.

Angela Merkel a subliniat ca anul 2016 a fost unul al "testelor severe" pentru tara sa, dar ca are incredere ca Germania va reusi sa le depaseasca.

Afla de ce a fost atacul terorist din Berlin cel mai greu test pentru Merkel in cei 11 ani la putere

"In timp ce ne vedem de vietile si de munca noastra, le spunem teroristilor: Sunteti niste criminali plini de ura, dar nu veti decide cum sa traim noi. Suntem liberi, omenosi si deschisi", a declarat Merkel.

Atacul de la targul de Craciun din Berlin, soldat cu moartea a 12 oameni, a fost cel mai recent dintr-o serie numeroasa de atentate comise pe teritoriul ...citeste mai departe despre "Merkel, in mesajul de final de an, catre teroristi: Sunteti niste criminali plini de ura, dar nu ne veti schimba!" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Merkel discurs final an, #Merkel mesaj teroristi, #Merkel terorism , #Stiri International