Merkel anunta ca Germania va primi in continuare refugiati: Vom face tot ce e omeneste posibil sa asiguram securitatea!

Joi, 28 Iulie 2016, ora 21:46
811 citiri
Merkel anunta ca Germania va primi in continuare refugiati: Vom face tot ce e omeneste posibil sa asiguram securitatea!
Foto: Arhiva Ziare.com

Cancelarul german, Angela Merkel, respinge ferm apelurile de a pune sub semnul intrebarii politica tarii sale de a primi imigranti, in contextul in care tara sa a fost zguduita recent de mai multe atacuri.

Merkel a precizat ca, in pofida criticilor, nu se simte vinovata pentru aceste atacuri si ca a fost un lucru bun ca a permis sutelor de mii de refugiati sa vina in Germania, arata The Guardian.

Cancelarul german a apreciat ca teroristii au vrut sa ii dezbine si sa puna la indoiala disponibilitatea Germaniei de a prelua refugiati.

"Ne opunem ferm acestui lucru", a insistat Merkel.

"Eu nu am spus ca va fi usor. Am spus-o atunci si o spun din nou: Germania este o tara puternica. Am numit asta o sarcina pentru intreaga natiune. Dar asa cum am facut atat de multe pana acum vom reusi (sa o ducem pana la capat - n.red.) ", a spus Angela Merkel.

Ea a punctat ca este convinsa ca Germania va putea duce pana ...citeste mai departe despre "Merkel anunta ca Germania va primi in continuare refugiati: Vom face tot ce e omeneste posibil sa asiguram securitatea!" pe Ziare.com

#Angela Merkel politica refugiati, #Angela Merkel refugiati, #Angela Merkel atacuri teroriste , #Stiri International