Megalomania lui Erdogan: Peste 1.000 de politisti ii pazesc palatul!

Joi, 26 Februarie 2015, ora 13:46
847 citiri
Megalomania lui Erdogan: Peste 1.000 de politisti ii pazesc palatul!
Foto: insanhaber.com

Palatul prezidential al Turciei este pazit de 1.150 de politisti, cate unul pentru fiecare incapere a uriasei cladiri. Numita "Ak Saray" (Palatul Alb), cladirea a declansat scandal dupa scandal inca de la inceput.

Cea mai noua extravaganta a presedintelui Recep Tayyip Erdogan, de a avea cate un politist pentu fiecare din cele 1.150 de camere, a declansat furia celor care spun ca se irosesc banii contribuabililor, scrie Today's Zaman.

O noua lege, publicata in Monitorul Oficial la 21 februarie, prevede ca doua noi sectii de politie vor fi infiintate in cadrul Departamentului de Politie, sub conducerea adjunctului sefului politiei Murat Bogatekin, cu scopul de a pazi complexul de lux situat intr-o zona forestiera protejata din centrul Ankarei.

Presa turca a publicat fotografii care arata cate doi politisti plasati la interval de cinci metri in complexul prezidential. Numarul de politisti care pazeau fostul palat prezidential este de 450.

Suleyman era mic copil: ...citeste mai departe despre "Megalomania lui Erdogan: Peste 1.000 de politisti ii pazesc palatul!" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Turcia palat Erdogan, #Turcia palat prezidential , #Stiri International