Medvedev avertizeaza: Ucraina se afla in pragul razboiului civil

Miercuri, 16 Aprilie 2014, ora 11:50
1222 citiri
Medvedev avertizeaza: Ucraina se afla in pragul razboiului civil
Foto: indiatimes.com

Premierul rus Dmitri Medvedev a afirmat, marti, ca Ucraina se afla "in pragul razboiului civil", in contextul in care in prezent e in plina desfasurare o operatiune anti-terorista in Donetk, impotriva protestatarilor pro-rusi.

La 24 de ore de la expirarea ultimatumului dat protestarilor, de a depune armele, presedintele ucrainean Oleksand Turcinov a declarat ca "operatiunea va avea loc in etape, intr-o maniera responsabila si echilibrata. Tinta este protejarea cetatenilor Ucrainei, oprirea terorii, a criminalitatii si stoparea incercarilor de a rupe Ucraina in bucati".

Mocova vede insa cu alti ochi ce se intampla la Donetk: "Sange este varsat in Ucraina din nou. Tara este in pragul razboiului civil", a scris premierul rus pe Facebook marti, informeaza CNN.

Tensiunile s-au accentuat in ultimele zile in estul Ucrainei. Autoritatile ucrainene au confirmat faptul ca au trimis ...citeste mai departe despre "Medvedev avertizeaza: Ucraina se afla in pragul razboiului civil" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Dmitri Medvedev Ucraina razboi civil, #Dmitri Medvedev razboi Ucraina, #operatiune anti terorista Ucraina, #violente Ucraina Donetk , #Stiri International