McCain ataca Rusia: Putin nu e interesat sa fie partenerul SUA. Siria e ca un "exercitiu de tragere"

Luni, 15 Februarie 2016, ora 09:21
1246 citiri
McCain ataca Rusia: Putin nu e interesat sa fie partenerul SUA. Siria e ca un "exercitiu de tragere"
Foto: Pagina oficiala John McCain

Senatorul american John McCain a acuzat Rusia ca trateaza situatia din Sira drept un "exercitiu de tragere" si ca presedintele Vladimir Putin nu doreste sa fie partenerul SUA.

McCain, presedinte al comitetului senatorial pentru Serviciile Armate, a vorbti duminica la Conferinta de Securitate de la Munchen, Germania, unde a criticat interventia presedintelui Putin in razboiul civil din Siria, scrie CNN.

"Putin nu este interesat sa fie partenerul nostru", a afirmat McCain, care a adaugat ca liderul de la Kremlin vrea sa "sprijine regimul Assad".

De ce acordul pentru Siria nu inseamna mare lucru

De cand a intervenit in conflictul din Siria, in septembrie anul trecut, Rusia a bombardat aerian pozitii ale rebelilor sirieni. Occidentul acuza ca sunt vizati rebelii moderati pentru a sprijini regimul dictatorului Bashar al-Assad, in vreme ce Rusia neaga si sustine ca distruge doar tinte teroriste.

Putin "vrea sa restabileasca Rusia ca putere majora in Orientul Mijlociu. El vrea ...citeste mai departe despre "McCain ataca Rusia: Putin nu e interesat sa fie partenerul SUA. Siria e ca un "exercitiu de tragere"" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#John McCain Rusia bombardamente Siria, #John McCain Rusia interventie Siria , #Stiri International