Masuri de urgenta la Cernobil: Cineva provoaca intentionat incendii in zona centralei nucleare

Vineri, 14 August 2015, ora 20:14
662 citiri
Masuri de urgenta la Cernobil: Cineva provoaca intentionat incendii in zona centralei nucleare
Foto: Captura Youtube/RT/Arhiva aprilie 2015

Arseni Iateniuk, premierul Ucrainei, a solicitat suplimentarea numarului de trupe in zona centralei nucleare de la Cernobil pentru a impiedica posibilele intruziuni frecvente in aria respectiva.

Arseni Iateniuk a solicitat, vineri, ministrului de Interne al Ucrainei, Arsen Avakov, sa suplimenteze numarul de echipaje militare care supravegheaza zona in care se afla centrala nucleara de la Cernobil pentru o perioada de cateva saptamani pentru a impiedica posibilele intruziuni, informeaza site-ul agentiei de presa Interfax.

Premierul a cerut sa fie suplimentate atat trupele trimise de Ministerul de Interne, cat si cele ale Garzii Nationale, precizand ca incendiile din zona de interdictie sunt premeditate, in mod frecvent, pentru ca in aria respectiva au fost gasite mai multe torte de foc.

Alerta la Cernobil: Nivelul radiatiilor, de 10 ori peste normal - Cel mai rau scenariu

"Solicit ministrului de Interne sa trimita acolo (in zona in care se afla centrala nucleara de la ...citeste mai departe despre "Masuri de urgenta la Cernobil: Cineva provoaca intentionat incendii in zona centralei nucleare" pe Ziare.com

#incendii padure Cernobil Ucraina, #incendii intentionate Cernobil Ucraina , #Stiri International