Masacru in SUA, reactii de pe scena politica: De la Trump la Hollande, furie si mahnire

Duminica, 12 Iunie 2016, ora 21:00
881 citiri
Masacru in SUA, reactii de pe scena politica: De la Trump la Hollande, furie si mahnire
Foto: Facebook/Donald Trump

Politicienii din SUA si din intreaga lume au reactionat, unii cu mahnire, altii cu furie, la aflarea vestii despre atentatul cu 50 de morti comis in Orlando, Florida, considerat cel mai grav atac armat din istoria recenta a Statelor Unite.

La cateva ore dupa atentatul din clubul Pulse din orasul Orlando, Casa Alba a transmis un mesaj de condoleante familiilor victimelor si a anuntat ca presedintele Barack Obama a cerut sa fie tinut la curent cu evolutia anchetei, potrivit BBC.

Hillary Clinton, candidatul democrat in cursa pentru Casa Alba, a catalogat atentantul din noaptea de sambata spre duminica drept "un act oribil".

Woke up to hear the devastating news from FL. As we wait for more information, my thoughts are with those affected by this horrific act. -H- Hillary Clinton (@HillaryClinton) 12 iunie 2016

La randul sau, Donald Trump, candidatul republicanilor, a transmis condoleante familiilor victimelor si a intrebat "cand se vor opri toate acestea", cand vor deveni ...citeste mai departe despre "Masacru in SUA, reactii de pe scena politica: De la Trump la Hollande, furie si mahnire" pe Ziare.com

#reactii atac SUA, #Trump atac SUA, #atac terorist SUA, #atac SUA Hollande , #Stiri International