Masacru in Siria, in plin Ramadan: Avioane de lupta au atacat o piata aglomerata

Duminica, 12 Iunie 2016, ora 19:19
836 citiri
Masacru in Siria, in plin Ramadan: Avioane de lupta au atacat o piata aglomerata
Foto: Facebook / Kenan Rahmani

Cel putin 21 de civili, dintre care cinci copii, au fost ucisi duminica in atacuri aeriene asupra unei piete populare din orasul Idlib din nord-vestul Siriei, transmite Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului (OSDO), citat de AFP.

"Avioane militare au comis un masacru omorand cel putin 21 de civili, dintre care cinci copii, intr-o piata populara din Idlib", capitala provinciei cu acelasi nume, controlata de ramura Al-Qaida si de aliatii sai rebeli, a indicat OSDO.

Organizatia nonguvernamentala, care se bazeaza pe o vasta retea de surse, nu a putut confirma daca este vorba de raiduri ale aviatiei ruse sau ale regimului sirian.

Regiunea nu se mai afla din martie 2015 sub controlul Damascului si este tinta atacurilor zilnice ale regimului sau ale aliatului rus al acestuia.

La 31 mai, cel putin 23 de civili au fost ucisi si zeci raniti in raiduri violente asupra aceluiasi oras. ...citeste mai departe despre "Masacru in Siria, in plin Ramadan: Avioane de lupta au atacat o piata aglomerata" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#atac aerian Siria, #avioane Rusia Siria , #Stiri International