Mars de amploare pro-Unire, duminica, la Chisinau

Duminica, 08 Noiembrie 2015, ora 06:59
812 citiri

Un mars de amploare va avea loc duminica, la Chisinau, cu plecare de la monumentul lui Stefan cel Mare, la initiativa Blocului Unitatii Nationale si a Consiliului Unirii.

Organizatorii anunta ca marsul va porni la ora 13, in paralel cu manifestatii pro-Unire similare desfasurate la Bucuresti si in alte orase din Romania.

"Tragedia din Colectiv a aratat clar ca in Romania e nevoie de o resetare a clasei politice. De cealalta parte, dezastrul social-economic in care a ajuns Republica Moldova a aratat clar ca e nevoie de o reorganizare a statului in intregime.

Si la Bucuresti, si la Chisinau, avem sansa sa facem un pas vital pentru a trai toti intr-o Romanie mai buna: un guvern comun pentru cele doua state romanesti", a declarat Constantin Codreanu, reprezentantul Blocului Unitatii Nationale, intr-un comunicat remis, sambata, Ziare.com.

"Duminica iesim in strada in cele doua capitale pentru a cere un singur guvern. Vom merge in mars la Ambasada SUA, la cea a Germaniei si cea a ...citeste mai departe despre "Mars de amploare pro-Unire, duminica, la Chisinau" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#mars Unire Chisinau Bucuresti, #miting Chisinau unire Romania, #unire Romania Moldova , #Stiri International