Marine Le Pen, atacata cu oua la un eveniment de campanie (Video)

Joi, 04 Mai 2017, ora 22:44
759 citiri
Marine Le Pen, atacata cu oua la un eveniment de campanie (Video)
Foto: captura YouTube / Le Petit Buzz

Presedinta Frontului National, Marine Le Pen, candidata in turul doi al alegerilor prezidentiale, a fost atacata cu oua inainte de un eveniment de campanie din localitatea Dol-de-Bretagne.

In timp ce mergea prin multime, prezidentiabila de extrema-dreapta a primit un ou in cap, iar bodyguarzii au escortat-o rapid in cladirea din localitatea Dol-de-Bretagne, transmite Huffington.

Le Pen nu este singura atacata in aceasta campanie cu produse alimentare. Si Emmanuel Macron a avut parte de o primire ceva mai rece in primul eveniment de campanie organizat dupa dezbaterea televizata aprinsa cu Marine Le Pen.

Prezidentiabilul En Marche a fost deja atacat cu oua la inceputul lunii martie, in vreme ce conservatorul Francois Fillon a fost acoperit cu faina la un eveniment de campanie organizat inainte de primul tur al alegerilor din Franta.

Macron, in dezbaterea finala: Francezii au dreptul sa nu fie luati drept imbecili. Le Pen ar cauza un razboi civilDezbatere prezidentiala in Franta: Pe cine a convins Macron si pe cine Le Pen (sondaj)Cum ar putea ajunge Le Pen presedintele FranteiAlegeri in Franta: Jean-Marie Le Pen critica prestatia fiicei sale din dezbaterea cu Macron ...citeste mai departe despre "Marine Le Pen, atacata cu oua la un eveniment de campanie (Video)" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Marine Le Pen atacata oua , #Stiri International