Marine Le Pen: As dori ca romanii sa ramana in Romania. In Franta avem 7 milioane de someri

Luni, 18 Aprilie 2016, ora 11:03
1041 citiri
Marine Le Pen: As dori ca romanii sa ramana in Romania. In Franta avem 7 milioane de someri
Foto: Digi24

Marine Le Pen, presedintele formatiunii de extrema dreapta din Franta Frontul National, sustine dreptul francezilor de a lucra in straintate, dar nu si al romanilor de a munci in Franta. Cotata cu sanse mari la presedintia Frantei, Le Pen afirma ca UE este un adversar al democratiei si recunoaste pozitiile comune cu cele sustinute de Vladimir Putin.

Declaratiile au fost facute in cadrul unui interviu acordat pentru postul Digi24 cu ocazia sosirii sale in Romania, pentru a participa la o reuniune a eurodeputatilor din grupul nationalist european, organizata la Sinaia de europarlamentarul roman Laurentiu Rebega.

"In prezent, UE este un adversar al libertatii natiunilor, un adversar al suveranitatii si chiar un adversar al democratiei deoarece, pe masura trecerii timpului, priveaza natiunile europene de libertatea de a-si alege viitorul, de a-si construi viitorul. (...) Suntem pentru Europa, pentru cooperarea natiunilor din Europa. Din respect pentru libertati si pentru apararea ...citeste mai departe despre "Marine Le Pen: As dori ca romanii sa ramana in Romania. In Franta avem 7 milioane de someri" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Marine Le Pen romani Franta, #Marine Le Pen Sinaia Rebega , #Stiri International