Marile evenimente din 2013: Cine a scris istorie anul acesta

Sambata, 28 Decembrie 2013, ora 14:26
1025 citiri
Marile evenimente din 2013: Cine a scris istorie anul acesta
Foto: Arhiva

Anul 2013 s-a remarcat prin cateva evenimente deosebite. Interesant este faptul ca in centrul lor au stat personalitati, si nu grupuri si miscari, asa cum s-a intamplat in anii precedenti.

Conform unei analize publicate de CNN, printre cei care vor ramane in mintea intregii lumi se numara Edward Snowden, Papa Francisc si noul presedinte al Iranului, Hassan Rouhani.

Edward Snowden

Fostul angajat al serviciilor secrete americane a prezentat pe larg adevarata dimensiune a supravegherii intregii lumi de catre NSA (National Security Agency). El a plecat de la fostul loc de munca cu sute de mii de documente, dezvaluind modul in care agentia americana opereaza.

Aceste dezvaluiri au aratat faptul ca nimeni nu mai poate avea secrete in era tehnologiei, nici macar marii lideri ai lumii. A fost cu adevarat o supriza sa aflam ca si Angela Merkel a avut mereu telefonul ascultat de catre americani. Semnalul de alarma tras de Snowden poate fi o prima masura a evitarii unei lumi in care ...citeste mai departe despre "Marile evenimente din 2013: Cine a scris istorie anul acesta" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#papa francisc edward snowden, #sanctiuni Iran program nuclear, #nsa angela merkel , #Stiri International