Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Marea Britanie nu se grabeste sa paraseasca UE: Mai bine sa se aseze praful peste vara

Marea Britanie nu se grabeste sa paraseasca UE: Mai bine sa se aseze praful peste vara

Miscarea politica favorabila Brexit nu considera necesar sa initieze rapid procedura de iesire a Marii Britanii din Uniunea Europeana, afirma Matthew Elliott, seful campaniei pentru parasirea UE.

Londra ar trebui sa initieze negocieri informale privind relatia post-Brexit cu UE inainte de a activa Articolul 50 al Tratatului de la Lisabona, a declarat Elliot.

"Nu credem ca ar trebui sa invocam urgent activarea Articolului 50. Mai bine sa se aseze praful peste vara, timp in care pot avea loc negocieri informale cu celelalte state membre ale Uniunii Europene", a afirmat Matthew Elliott intr-un interviu acordat agentiei Reuters.

El considera ca negocierile trebuie sa includa toate aspectele relatiei cu Uniunea Europeana, inclusiv contributia britanica la buget, accesul pe piata comunitara si transferul serviciilor financiare.

Vezi ...citeste mai departe despre "Marea Britanie nu se grabeste sa paraseasca UE: Mai bine sa se aseze praful peste vara" pe Ziare.com

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 756 ori