Marea Britanie iese din UE LIVE: Reactii la cald din Romania si intalniri de urgenta la Bucuresti

Vineri, 24 Iunie 2016, ora 11:40
890 citiri
Marea Britanie iese din UE LIVE: Reactii la cald din Romania si intalniri de urgenta la Bucuresti
Foto: Arhiva Ziare.com

Marea Britanie a votat, joi, iesirea din UE, intr-un referendum istoric, dupa 43 de ani petrecuti in blocul comunitar.

Rezultatele oficiale au aratat ca pentru Brexit au votat 51,9% dintre britanici, iar pentru ramanerea in UE s-au exprimat 48,1% dintre cei veniti la urne.

Ce se intampla dupa BREXIT? URMARESTE LIVE evolutiile internationale dupa decizia britanicilor

Si in Romania factorii de decizie au reactionat rapid. Ziare.com va prezinta in format LIVE TEXT principalele declaratii si decizii de la Bucuresti:

11:40 - Europarlamentarul Daciana Sarbu afirma ca rezultatul referendumului este unul "nedorit" pentru Romania, din doua motive: Uniunea Europeana devine mai slaba si viitorul proiectului european este pus sub semnul intrebarii.

Totusi, tine sa puncteze, conform News.ro, ca "E important de spus ca romanii ar fi avut de pierdut o serie de drepturi si in cazul in care referendumul ar fi avut rezultatul opus, din cauza acordului incheiat de guvernul britanic cu ...citeste mai departe despre "Marea Britanie iese din UE LIVE: Reactii la cald din Romania si intalniri de urgenta la Bucuresti" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#reactii iesire Marea Britanie UE, #reactii vot referendum Marea Britanie, #Marea Britanie iesit UE, #Anglia Brexit , #Stiri International