Marea Britanie concesioneaza proprietati

Marti, 22 Iunie 2010, ora 09:48
1129 citiri
Marea Britanie concesioneaza proprietati

Marea Britanie va concesiona singura linie de tren de mare viteza din tara, High Speed 1,(HS1) pentru a reduce deficitul bugetar.

Expertii citati de Financial Times estimeaza ca Guvernul britanic va incasa peste 2,23 miliarde dolari din concesionarea High Speed 1.

Guvernul britanic va ramane proprietarul linie de cale ferata, in timp ce compania care va castiga licitatia va concesiona HS1 pentru 30 de ani si va beneficia de exploatarea drepturilor de concesiune.

#guvern, #britanic, #high, #speed, #1 , #Stiri International

Curs valutar

1 EUR = 4.9768 RON

-0.0003

1 USD = 4.6386 RON

-0.0149
  1. Marile proiecte de infrastructură rutieră din România. Unde stăm pe loc și unde galopăm
  2. De ce România nu a fost afectată de pana uriașă de curent din Europa de Est
  3. Ce țări a depășit România odată cu creșterea PIB-ului în ultimii 10 ani. Depășim state care nu au cunoscut comunismul
  4. Încă 700 de lei de la stat, pentru o categorie de români: Klaus Iohannis a semnat
  5. O companie sud-coreeană face angajări în România cu salarii nete de 9600 de lei. Care sunt candidații eligibili pentru un astfel de post
  6. Ce ascunde China în spatele încrâncenării de a domina piețele europene. Deflația de pe piața imobiliară care riscă să falimenteze țara
  7. Canicula topește economia României. Cum lovește căldura extremă transporturile: "Dacă te oprești în tabla asta, nu mai ai nicio șansă"
  8. Un nou gigant a intrat pe piața din România și vrea să se extindă. Produsele pe care le oferă
  9. România pune piciorul în prag: S-a opus unui proiect major al Uniunii Europene
  10. Valentin Bârgău (Restart Energy) la Quarterly Report: ”Dorim să ne alăturăm pe piața principală. IPO-ul este în pregătire”