Marea Britanie: Cameron a inceput sa-si faca Guvernul - ministrii-cheie raman pe pozitii

Vineri, 08 Mai 2015, ora 20:53
741 citiri

Premierul britanic David Cameron a imprimat continuitate in Guvernul conservator, dupa ce a renumit patru din cei mai importanti ministri in posturile ocupate inainte de alegerile de joi.

George Osborne ramane ministru al Finantelor, Theresa May si Philip Hammond raman la Interne si respectiv Externe, iar Michael Fallon continua la Ministerul Apararii, scrie BBC.

Philip Hammond s-a declarat incantat sa se intoarca in Ministerul de Externe si a aratat ca abia asteapta sa cotinue sa munceasca la cele trei mari provocari: "terorismul islamist extremist; provocarea revenirii Rusiei, chiar si mai agresiva in relatiile cu vecinii; si provocarea renegocierii relatiei noastre cu Uniunea Europeana".

La randul sau, Theresa May a aratat ca "am obtinut multe in ultimii cinci ani in Ministerul de Interne. Dar mai sunt multe de facut si abia astept sa le facem".

Alte numiri nu mai ...citeste mai departe despre "Marea Britanie: Cameron a inceput sa-si faca Guvernul - ministrii-cheie raman pe pozitii" pe Ziare.com

#Cameron numiri Guvern, #ministri Guvern Cameron, #alegeri Marea Britanue , #Stiri International